Post by taireburilym on Feb 16, 2022 7:03:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa zdrojov hack ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
Keď som si stiahol toto bolo to pekné, ale hrám niekoľko dní a potom sa nemôžem pripojiť k multiplayeru, písalo to iba chybu pripojenia, ale keď otvorím ďalšiu hru, fungovalo to dobre, cítim sa tak smutný, že môžem získať toľko priateľov, opravte to 😢😢 😢😢
Dragon Sim Online: Be A Dragon سیمولیشن bfm
fakt pekná hra
Je to dobrá hra, ale za pár minút ma stále vykopáva a opravte to, prosím, tak veľmi ma to hnevá a otravuje, opravte to, opravte to, prosím!
Samotná hra bola úžasná, ale problém je v tom, že keď hrám multiplayer, reklama sa objaví vždy, keď otvorím mapu alebo menu hry. Je v podstate nemožné hrať hru pre viacerých hráčov bez toho, aby ste boli so súhlasom vyhodení zo serverov zakaždým, keď otvoríte akúkoľvek ponuku. Toto treba čoskoro opraviť. Je v poriadku mať reklamy v hre pre jedného hráča, ale v hre pre viacerých hráčov by sa to nemalo stávať.
Užasná hra
Myslím, že táto hra je úžasná, pretože existuje toľko rôznych drakov, ktoré môžete hrať, a môžete poraziť veľkých šéfov. Existujú úžasné veci, ktoré môžu draci robiť, napríklad prechádzať portálmi. Len si myslím, že je to najlepšia hra, aká bola kedy vytvorená, a je úplne úžasná.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akció nqek
Jediný dôvod, prečo tomu dávam dve hviezdičky, je ten, že všetko potrebuje veľké aktualizácie. Niektoré návrhy, ktoré mám, sú: aktualizovať vzhľady a urobiť viac, mať lepšiu grafiku, aktualizovať prvok Zeme tak, aby to skutočne vyhovovalo prvku (pridať nejaký druh pohybu kameňa alebo nory), pridanie na časť vzhľadu; majte vzhľady, ktoré skutočne zodpovedajú určitým prvkom, pridajte truhlice, ktoré vám môžu poskytnúť korisť a vzhľady, prípadne pridajte klobúky a jednoducho to aktualizujte častejšie.
Je to super
Táto hra je úžasná, už som na 16. úrovni, tu je tip, ak neznášate reklamy pre jedného hráča, potom vypnite Wi-Fi a potom sa zamračte hore nohami, žiadne reklamy! Len raz som porazil ľadového ogara a stále hľadám šéfov, povedzte mi, prosím, kde sú? A prosím urob draka, pretože by som si rád vyrobil svojho vlastného draka!thx za vytvorenie tejto úžasnej hry!❤💙💚💛💜😇😇😇 EDIT: hej asi o 3 roky neskôr som sa rozhodol vrátiť k tejto hre odkedy som mal celkovo je to zábavné hrať, je to skvelé
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulasi fdg
táto hra je úžasná, mám ju rád, mám ju rád aj divokú hru, ale je nefunkčná a má nejaké chyby (chyby: keď si stiahnem svoj účet, keď sa znova pripojím, idem do hry pre viacerých hráčov a keď sa zapojím do hry pre viacerých hráčov a trochu sa pohnúť, ako zzzzzzz a bum, vykopne ma to a keď sa do toho vrátim, stratil som svoj účet. ako 5 hráčov je to také hlúpe, 3. chyba: zastavte prosím hackerov. Dostal som spamovú smrť
Super hra odovala som si ju a idem si ju zas zasli >( ̄ ̄ ̄)(≧▽≦)()
Dragon Sim Online: Be A Dragon Szimulációs játékok vvw
Je to zábavná hra, ale len si želám, aby bola mapa väčšia, mala viac pôdy, menej reklám, ktoré ma prinútili odpojiť sa, a aby tam bolo viac právomocí. Ako napríklad vodný drak. To by bolo celkom pekné. Inak celkom dobra hra. Dobrá práca.
Dobra hra len je skoda ze si nemoze sadnut a tak dalej...
Nebuď smutný, ak sa budem sťažovať dobre, prečo drak nekladie vajcia? A musíte urobiť hru zaujímavejšou, ale všetko je dobré
Skvelá hra! Existuje veľa skinov a môžete si zarobiť peniaze pomerne rýchlo
Je to najlepšia hra s drakmi! Môžete urobiť grimweeper menej silný, keď sa vyskytla chyba, keď som ja, moja sestra a niekto iný boli v brlohu, pravdepodobne ste to nikdy nepochopili grimweeper prišiel, keď sme boli ďaleko v brlohu, stlačil som tlačidlo dole, aby som bol v brlohu a nemohol byť napadnutý, ale grimweeper ma mohol zasiahnuť. Ja a ten druhý sme to zabili.
Je to v poriadku, ak vám nevadia reklamy a tiež vám musím niečo povedať, ak túto hru získate, NEVSTUPUJTE do svojho profilu v hre pre viacerých hráčov, pretože v momente, keď to urobíte, zobrazí sa vám reklama, ktorá vás odstráni z hry server
Naozaj dobrá grafika hry je skvelá, ale do hry vložte viac postáv a šéfov
PRE MŇA JE TO DOBRÁ HRA, PRETOŽE JE ZÁBAVNÁ, BEZ ZÁVAD A ŽIADNYCH REKLÁM 🤩🥳🐾🐶🐕🐺🐾
Pri ďalšej aktualizácii pridajte dračie oblečenie a pohyblivé doplnky do brlohu, ako je to pri ich zbieraní a v hre pre viacerých hráčov pridajte schopnosť pitia lávy a viac prvkov drakov, ako je vodný dym, magma a mágia, spolu s ďalšími hráčmi server ako 10 alebo 12 prosím a ďakujem. PS, ak na to odpoviete a aktualizujete to týmto spôsobom, nechám viac hviezdičiek ako 3.
Je to fajn hra. Existujú však určité problémy. 1 zobrazí reklamu, keď spustíte hru pre viacerých hráčov. 2. Zrúti sa 3. nie je veľa čo robiť. Bolo by pekné, keby ste mohli pridať domáce zvieratá, skiny a svety, ktoré by sme si mohli vybrať. Ak to vidíte, odpovedzte na moju recenziu. Celkovo milujem hru.😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗😁😁😁😜😜😜😜😜. Odporúčam túto hru!
Sú tri dôvody, prečo sa mi táto hra nepáči. 1. REKLAMY SA ZOZNAMNE MUSIA ZASTAVIŤ. Videl som, že to nahlásilo viac ako 7 ľudí. zakaždým, keď vstúpim do menu, zobrazí sa mi reklama. Po reklame je takmer nemožné vybrať malé tlačidlo x. HLAVNE S ANDROIDOM. Potom, čo to urobím, Hádaj čo? Som odpojený od hry. je tak dráždivý. 2. CHAT. prosím, povedzte mi, ako je slovo 'Bite' vulgárne slovo?! Napríklad, musíte hľadať, čo sú vulgárne výrazy. 3. Prečo idem cez STENY
Dragon Sim Online: Be A Dragon உருவகப்படுத்துதல் fljk
Je to TA NAJ NAJ NAJ NAJ HRA NA SVETE. 😂😂😂
Zakaždým, keď som hral aplikáciu, v uhle je čierna a to sa mi nepáči, takže prosím opravte, a zatiaľ som sa rozhodol aplikáciu odstrániť. Ale okrem tohto problému je to skvelá hra 😊
Stahujte !!! 😁😁😁😁😁😁😁😁👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍. Ale ako sa zabije ten mega drak na lavovom ostrove ?? Pomôžte mi prosím 😢😢😢😢😢😢😢😣😣😣
Túto hru by som ohodnotil 5 hviezdičkami, ale je tu chyba, ktorá sa mi deje, keď sa nedokončí posledný quest, ale celkovo je to dobrá hra, opravte túto chybu
Je to dobra hra ale mohli by tam byt viacej schopnosti. A co mi este vadi je ze niektore draky letia za mnou.🦅😊
Túto hru by som ohodnotil 5 hviezdičkami, ak by vývojár uľahčil ovládanie lietania draka. Pretože súčasný mechanizmus riadenia lietania mi príde taký nepríjemný. Musím udržiavať analógový smer nie príliš vysoko a nie príliš nízko, aby drak mohol letieť dopredu, inak drak začne lietať nahor alebo sa potápať
MILUJEM HRU! Aby som bol úprimný, myslím si, že táto hra je o niečo lepšia ako divoká hra, ale je to pravdepodobne preto, že draci sú moja obľúbená. Ovládanie je skvelé. Aj keď trochu iné, ako som zvyknutý 😅. Bolo by skvelé, keby ste mohli vyhrať nejaké mince a skiny ako v divočine. ĎAKUJEM TURBO RAKETE ZA TO, ŽE MÔJ ŽIVOT MENEJ NUDNÍ! 😂😁
táto hra je zábavná vo všetkom, ale mali by ste na chvíľu prestať aktualizovať divokú hru a aktualizovať dračieho sima, pretože táto hra by skutočne mohla využívať niekoľko skvelých nových funkcií, ako sú: Dens, nové vzhľady, Možno truhlice a aby grafika vyzerala lepšie, pretože drak a všetko ostatné veci, ktoré vidím, sú ako nerealistické a vyzerajú zvláštne, Táto hra je naozaj zábavná Myslím tým, že môj brat hrá túto gme a miluje ju, ale mali by ste tejto hre dať viac práce, Opäť Táto hra je naozaj zábavná, ale mali by ste na tejto hre popracovať prosím.
Úžasná hra
ovládanie je hrozné
Dobra hra ale chceto inich drakoch a ine ostrovi
Veľmi sa mi páči táto hra, ale spôsob, akým drak chodí a beží, vyzerá trochu hlúpo, ale je to v poriadku, dúfam, že dokážete urobiť chôdzu a beh tak, aby vyzerala ako beží lev, ak je to možné thx
Milé Turbo Rocket Games, naozaj som miloval vaše hry, najmä Cheetah Simulator. A táto hra môže byť moja nová obľúbená. Aj keď mám veľa problémov. Po prvé, mám silné, ako SKUTOČNE silné spojenie, a v hre sa píše, že VYPRŠAL ČASOVÝ ČASOVÝ PRIPOJENIE, PROSÍM, SKÚŠAJTE ZNOVU NESKÔR. A potom som to skúšal, skúšal, skúšal a skúšal dve hodiny, na ktoré som čakal, a ani som sa nedokázal dostať cez obrazovku výberu postavy. A keď som sa pokúšal hrať REŽIM PRE JEDNOHO HRÁČA, vždy sa objavili REKLAMY, ako keby táto hra povedala, že nie je pripojenie alebo vypršal časový limit, prečo by mala mať reklamy v zasranom režime offline? Po druhé, áno.. O REKLÁM, zakaždým, keď som sa pokúšal otvoriť menu mojich postáv, vždy to obsahovalo REKLAMY a vždy ma to VYHNDILO zo servera. DOKONCA AJ NA FICKING MAPE! AKO ČO! Som si istý, že toto všetko napravíte, MILUJEM VŠETKY vaše hry, ale nechcem HRU NENÁVIDIŤ PRE FUNKCIE A PRIPOJENIE. Ďakujem.
Dobrá hra, potrebuje len vylepšenie grafiky, lepšie používateľské rozhranie a pridať ďalší obsah Pamätám si, že som hral túto hru pred 4 rokmi a vraciam sa, aby som našiel tie isté skiny, mŕtve servery a rovnakých šéfov a množstvo doplnkov. Aktualizujte si hru.
V prvom rade by som chcel hovoriť o grafike a hrateľnosti, grafika je naozaj dobrá, myslím na hru s drakmi. Prial by som si však, aby existovalo viac šéfov a upgradov pre brloh, viac síl a schopností aj pre drakov. ako kože. A nové mapy na preskúmanie atď... . Ale okrem toho je to naozaj DOBRÁ hra.
Je to dobrá hra, ale chodí tam málo hráčov a veľa tam chodí reklam
Táto hra má veľa chýb, ktoré musia opraviť. Dokonca som videl radosť, ako keby som nemohol jesť mäso po zabití animinov
toto je naozaj dobrá hra, len si myslím, že by ste ju mali pridať. keď na niečo útočíte a sú tam dvaja, urobte tak, aby ste ich nemuseli udrieť, ako keby zasiahli vás, zaútočia členovia vašej rodiny. a mohli sa rozdeliť tak, že zaútočili na oboch naraz! ach, neviem prečo, ale po pár minútach ma to vyhodí v multiplayeri.. opravte to
Dobre celkom ujde noooo
Super appka 😉😉😉😉😉odporúčam pre tých čo chcú zažiť dobrodružstvo s drakmi😀😀😀😀😁😁😁😁
Predtým som tejto hre dal 5 hviezdičiek, ale teraz dávam len 2 z jednoduchého dôvodu. Je to TOXICKÁ Hlúposť, multiplayer je zamorený tyranmi, odermi, hackermi atď. A nahlasovanie nerobí absolútne NIČ
Prečo mi členovia mojej rodiny nemôžu pomôcť s útokom? Zabíjam veľa. A pridajte ďalšie questy až do qiest 100. A prečo sú šéfovia takí slabí? Troll: 800 HP by malo byť 2 000. Grim Reaper: 1 200 HP by malo byť 3 000. Nesmrteľný drak: 1 500 HP malo by byť 4 500. Takže prosím, táto hra je niekedy príliš jednoduchá! Prečo je toľko reklám?! Z TOHTO TOHO NENÁVIDÍM!
Toto je najlepšie! Páči sa mi spôsob, akým má každý drak inú silu a ako môžete založiť dračiu rodinu a hrať online s ostatnými. Grafika je skutočne úžasná a rovnako aj hrateľnosť. Vytvorte viac takýchto hier a uveďte niektoré z mojich návrhov: simulátor žralokov, simulátor vtákov alebo dinosaurus mabe? Neviem, ale tvoja hra je tvoja voľba!
Jedna hviezda. Tomuto som dal 1 hviezdičku, pretože keď hráte hru pre viacerých hráčov a klepnete na svoje meno, takmer vždy sa zobrazí reklama. Po dokončení reklamy vás kvôli reklame vyhodia z hry. Vývojári, opravte to. Chcem sa v pokoji hrať s kamarátmi.
Túto hru zatiaľ milujem! Ale snažím sa ísť online, ale potom to vypadne a vymaže všetky moje dáta... Prosím, opravte to! Prosím! 👍👎🙏
OMG Je to super hra aj ten dinosaurov svet novy som us lvl 34 a hravam to z bratrancom Je to suuuuuupeeer bugy mi nevadia ale inak uplne super zabijame tam atd.. Super Davam 5Hviez
Milujem túto hru, že ak teraz neviete, čo si zahrať, je to toto🎧🎻
Samotná hra je celkom v pohode a mechanika levelovania je spravodlivá. Dávam mu tri hviezdičky, pretože po určitom bode nie je veľa čo robiť a navyše použitie game gaurdian je bežné a s ním aj ľudia, ktorí si myslia, že sú lepší v úprave hodnoty. Pozrite sa na to, pridajte ďalší obsah a táto hra by bola dokonalá!